Adatvédelmi nyilatkozat

(1) A regisztrálás során használt űrlap kitöltésével a felhasználó személyes adatokat közöl az Utazz Tudatosan-al.

(2) Az Utazz Tudatosan a felhasználó által közölt személyes adatokat (pl. titulus, név, lakcím, e-mail cím, telefonszám, faxszám) az európai adatvédelmi törvényben foglaltak szerint használja fel.. Ennek keretében az Utazz Tudatosan kizárólag a felhasználó által az online űrlapon rendelkezésére bocsátott adatokat rögzítheti, tárolhatja és dolgozhatja fel. Az Utazz Tudatosan sütiket (cookies) alkalmaz, hogy a látogatók kereséseit és igényeit hozzájuk tudja rendelni.

Az Európai Unió területén a természetes személyek személyes adatainak kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) szerint az Utazz Tudatosan weboldalán elérhető Adatkezelési tájékoztatóban lévő tájékoztatást adja.

(3) A felhasználónak bármikor jogában áll az  email@utazz-tudatosan.com e-mail címen bizonyos adatainak módosítását, letiltását vagy törlését kérni.

(4) Jelen adatvédelmi nyilatkozaton túlmenően a felhasználó által az Utazz Tudatosan számára közölt adatokat nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy számára a felhasználó kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül, kivéve, ha törvényi vagy hatósági rendelkezés írja elő.